Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 28.02.17

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 222 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Подільського відділу поліції надійшло повідомлення від жителя м.Подільська про те, що невідома особа викрала з кафе-бару аудіо-колонки та відеокамеру. За гарячими слідами було встановлено особу зловмисника. Ним виявився 28-річний місцевий мешканець, який надав правдиві свідчення і передав поліцейським речові докази. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції в м. Одесі надійшла заява від 44-річної місцевої мешканки про те, що перебуваючи в приміщенні одного із навчальних закладів міста, невстановлена особа, шляхом вільного доступу з рюкзака викрала мобільний телефон. У скоєнні вказаного злочину працівниками поліції викрито 26-річного чоловіка,від якого надійшли правдиві свідчення.

 

До Портофранківського відділення поліції Приморського відділу поліції в м. Одесі надійшла заява від 31-річної місцевої мешканки, що на одній із вулиць міста невстановлена особа, шляхом ривка, відкрито заволоділа її мобільним телефоном. Проведеними невідкладними оперативно-розшуковими заходами працівниками поліції було викрито та затримано 29-річного одесита, від якого отримано правдиві свідчення, а також у останнього вилучено речовий доказ

 

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернулась мешканка села Озерне, 1950 р.н., яка повідомила, що невідома особа з приміщення літньої кухні викрала мобільний телефон. В ході відпрацювання Ізмаїльського району була встановлена односельчанка потерпілої, 1971 р.н., у якої був вилучений мобільний телефон. За даним факто розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся 28-річний мешканець міста, який повідомив, що невстановлена особа шляхом віджиму металопластикового вікна проникла до житлового будинку заявника, звідки скоїла крадіжку двох телевізорів, пилососа, електрочайника. Вжитими заходами був встановлений 26-річний чоловік. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Болградського відділення поліції надійшла заява від пенсіонера про те, що невідома особа з приміщення гаража викрала майно: дерев’яну бочку, металобрухт. Сума збитку- 1 000 грн. В ході проведення оперативно-розшукових заходів у вчиненні кримінального правопорушення викрито 27-річного місцевого жителя, від якого отримано правдиві свідчення.

До Ренійського відділення поліції надійшла заява від 81-річної жінки про те, що невідома особа з території її домоволодіння скоїла крадіжку двох газових балонів "Пропан-бутан" та одного пластикового баку 50 л. Вжитими заходами викрито 27-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

До Роздільнянського відділу поліції звернулася 58-річна жінка та повідомила, що з її розпайованої частини ферми розташованої в с. Кошари, Роздільнянського р-ну невідома особа здійснила крадіжку 100 листів шифера. Сума збитку встановлюється. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито двох жителів с. Кошари, від яких отримано правдиві свідчення про скоєння злочину. Речові докази вилучено та повернуто власнику.

 

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...