Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 09.03.17

До Малиновського відділу поліції надійшла заява від 27-річного одесита про те, що невідома особа в супермаркеті намагалась викрасти пляшку віскі "Buffalo Trace Bourbon". Сума збитку 832 грн. В ході проведення оперативно-розшукових заходів у скоєні злочину викрито чоловіка, 1966 року народження, від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Суворовського відділу поліції звернувся 31-річний одесит та повідомив, що в магазині невстановлений злочинець, намагався викрасти 8 шт. шоколадок "Мілка". Сума збитку 222 грн. Вжитими заходами викрито 41-ріного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Хмельницького відділення поліції надійшла заява за фактом крадіжки 15 метрів кабелю ТПП 50х2х0,4 із люку по вул. Паркова. Сума збитку 2781 грн. В ході проведення оперативно-розшукових заходів викрито двох чоловіків 1983 та 1980 р.н., від яких отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Балтського відділу поліції надійшла заява від 36-річного працівника верстаторемонтного заводу про те, що він виявив факт крадіжки металевої труби та 50 чавунних плтит. Сума збитку 12000 грн. В ході проведення оперативно-розшукових заходів у скоєні злочину викрито безробітного 23-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

До Кодимського відділення поліції надійшло повідомлення від 58-річної місцевої мешканки про те, що невідомий злочинець з території її домоволодіння викрав металеві вироби. Вжитими заходами працівниками поліції викрито 41-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...