Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 22.03.17

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 237 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Ізмаїльського відділу поліції надійшло звернення 43-річної жінки, яка повідомила, що невідома особа проникла до приміщення літньої кухні та скоїла крадіжку кухонного комбайну. В ході проведених заходів був встановлений раніше судимий 22-річний чоловік. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Співробітники Подільського відділу поліції викрили 22-річного місцевого жителя та 24-річного жителя с. Станіславка, які, знаходячись на території колишнього цукрового заводу, викрали деталі верхньої будови колії. У зловмисників вилучено речові докази. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Роздільнянського відділу поліції надійшла заява 19-річного місцевого жителя про те, що невідома особа шляхом ривка відкрито заволоділа його мобільним телефоном. У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили 18-річного місцевого мешканця.

До Любашівського відділу поліції надійшло повідомлення місцевого мешканця про те, що невідомі особи на території Любашівського дорожньо-експлуатаційного державного підприємства скоїли крадіжку металевого люку. У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили двох 36-ти та 21-річних місцевих жителів, які вивозили з території підприємства металобрухт, загальною вагою 300 кг. Триває слідство.

До Овідіопольського відділу поліції надійшла заява місцевого жителя про те, що невідома особа скоїла крадіжку акумулятора з його автомобіля. Сума збитку становить 1 тисяча гривень. У ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції викрили 37-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...