Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 01.06.2017

До Суворовського відділу поліції звернулася 35-річна одеситка та повідомила, що невідомий злочинець через відкрите вікно проник до її квартири звідки викрав мобільний телефон. Сума збитку 5 тисяч гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 30-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

До Біляївського відділу поліції надійшла заява від секретаря сільської ради с.Березань про те, що біля будівлі сільської ради, невстановлений злочинець скоїв крадіжку її велосипеда. Сума збитку 1500 грн. Проведеними заходами в скоєному було викрито 15-річного учня місцевої школи, від якого отримано правдиві свідчення та вилучено викрадений велосипед.

До Усатівського відділення поліції звернулася 64-річна жінка та повідомила, що невідомий злочинець з її незачиненого будинку викрав телевізор. Сума збитку становить 1000 грн. В ході проведення оперативно-розшукових заходів у вчиненні кримінального правопорушення викрито 43-річну жительку с. Черевичне, від якої отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До чергової частини Подільського відділу поліції надійшло повідомлення охоронця проте, що невідомі особи перебувають на території непрацюючої лазні. Поліцейськими було затримано двох подільчан 1995 та 1997 р.н., які демонтували четверо металевих дверей та мали намір здати їх на пункт прийому металобрухту. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст.185(крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

 

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...