У Запорізькій області поліція розкрила розбійний напад на 38-річного мешканця Бердянська (фото)

Спільний наряд реагування у складі поліцейських охорони та співробітника Бердянського відділу поліції затримав злочинний дует, який скоїв розбійний напад на 38-річного мешканця міста Бердянськ.

Близько 21 години до наряду реагування поліції охорони надійшла інформація зі спецлінії «102» про те, що двоє невідомих проникли до будинку по вулиці Софіївській, нанесли тілесні ушкодження власнику будинку та відкрито заволоділи його двома мобільними телефонами, після чого побігли у напрямку вулиці Довганюка.

полиция

Отримавши прикмети нападників, поліцейські негайно виїхали обстежувати прилеглу територію та незабаром помітили чоловіків, які відповідали прикметам, вказаним потерпілим. Діючи професійно та дотримуючись заходів особистої безпеки, правоохоронці затримали підозрілих чоловіків.

 

Також на місце події було викликано слідчо-оперативну групу.

Нападниками виявилися місцеві мешканці – батько та син, 1963 та 1991 років народження відповідно. В їх біографії вже були проблеми з законом – батько відбував покарання за крадіжку, а син – за нанесення тілесних ушкоджень. Крім того, обидва притягувалися до адміністративної відповідальності за сімейне насильство.

Обох підозрюваних затримано згідно ст. 208 КПК України. Викрадені телефони вилучено.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Управління поліції охорони в Запорізькій області

You may also like...