Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 28.09.2017

 До Ізмаїльського відділу поліції звернулася 64-річна мешканка міста, яка повідомила, що невідома особа, шляхом віджиму металопластикового вікна, проникла в будинок, звідки скоїла крадіжку особистих речей. Проведеними заходами був встановлений 42-річний чоловік. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції звернулась 27-річна жінка, яка повідомила, що невідома особа проникла до приміщення магазину, звідки скоїла крадіжку двох коробок із цукерками. Вжитими заходами був встановлений 32-річний мешканець с. Матроська. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Картинки по запросу поліція Одеса

До Портофранківського відділення поліції Приморського району надійшла заява 31-річного чоловіка про те, що вночі невідома особа, шляхом вільного доступу (через не зачинені двері), проникла в його квартиру, звідки таємно викрала: золотий злиток, одну золоту сережку з брильянтом, дві золоті каблучки. Сума збитку – 108 тисяч гривень. В ході оперативно-розшукових заходів поліцейськими було викрито 16-річну та двох 15-річних молодих осіб, від яких отримано правдиві свідчення.

До Арцизького відділу поліції надійшла заява 30-річної місцевої мешканки про те, що невідома особа шляхом віджиму металопластикового вікна, таємно проникла до її квартири, звідки скоїла крадіжку особистих речей. Сума збитку – 1 000 гривень. Поліцейськими в ході оперативно-розшукових заходів було викрито 26-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

До Арцизького відділу поліції надійшла заява 35-річного чоловіка про те, що невідома особа, шляхом вільного доступу, скоїла крадіжку його велосипеда. Сума збитку – 2 000 гривень. В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронцями було викрито 26-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...