У Києві оперативник поліції отримав поранення під час затримання «обмінних» шахраїв

Група зловмисників облаштувала псевдообмінник та шахрайським шляхом заволоділа 25000 доларів США. При спробі втечі їх затримали правоохоронці.

Працівники управління карного розшуку столичної поліції отримали оперативну інформацію про зловмисників, які обладнали фальшивий пункт із обміну валют із додатковим виходом.

Картинки по запросу вдарив ножем

«Сьогодні за оголошенням у Інтернеті чоловік домовився із «працівниками пункту» щодо обміну 25000 доларів США за вигідним курсом і приїхав на вулицю Коперника. У приміщенні підприємця зустріла дівчина, провела до кімнати, чоловік-касир забрав долари і нібито попрямував за гривнями. У цей момент потерпілого зачинили у приміщенні, і касир встиг передати гроші напарнику, який разом із водієм з місця події втекли на «Ланосі», – розповів начальник Головного управління поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

Оперативники спочатку затримали перших двох фігурантів і почали переслідувати автомобіль.

За кілька кварталів правоохоронці заблокували «Ланос», однак чоловіки відмовилися виходити з машини.

«Зрештою при затриманні один зі зловмисників, який мав при собі гроші потерпілого, ножем вдарив оперативника. Йому надали необхідну медичну допомогу, а чотирьох фігурантів доставили до Шевченківського управління поліції. Із ними працюють слідчі. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження», – зазначив Андрій Крищенко.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...