Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 12.12.2017

Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 12.12.2017

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся 63-річний мешканець міста, який повідомив, що невідома особа скоїла крадіжку його велосипеду, який був залишений на вулиці без нагляду. Вжитими заходами був встановлений 51-річний чоловік. Наразі розпочато кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Картинки по запросу ВК ГУНП в Одеській області

До Суворовського відділу поліції надійшла заява 46-річної жінки про те, що невідома особа, через відчинені двері проникла до салону її автомобіля та викрала ключі від будинку, страховий поліс, документи на вказаний автомобіль, окуляри. Сума збитку – 5400 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили раніше судимого 32-річного чоловіка, від якого отримано свідчення.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява 56-річної жінки про те, що біля будинку невідомий зловмисник шляхом ривка відкрито викрав срібний кулон. Сума збитку – 2870 гривень. Правоохоронці під час проведення оперативно-розшукових заходів викрили 30-річного чоловіка, від якого отримано свідчення.

До Шевченківського відділення поліції Приморського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа шляхом демонтажу таємно викрала 65 м телефонного кабелю. В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські у скоєнні даного злочину викрили раніше судимого 33-річного чоловіка, від якого отримано свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...