Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 20.12.2017

До Малиновського відділу поліції надійшла заява 68-річного пенсіонера про те, що невідома особа таємно викрала з його автомобіля акумулятор. Сума збитку – 1100 гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські по гарячих слідах викрили 32-річного та 29-річного чоловіків, від яких отримано свідчення. Речовий доказ вилучено.

До Хмельницького відділення поліції Малиновського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невстановлена особа таємно викрала три труби. Сума збитку – 4675 гривень. Правоохоронці в ході проведення оперативно розшукових заходів у скоєнні даного злочину викрили 19-річного та 28-річного чоловіків, від яких отримано свідчення. Речові докази вилучено.

Картинки по запросу ГУНП в Одеській області

До Хмельницького відділення поліції Малиновського відділу поліції надійшла заява про те, що співмешканець 42-річної жінки, за місцем її мешкання скоїв крадіжку побутової техніки та особистих речей. Сума збитку – 4 тисячі гривень. В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські у скоєнні даного злочину викрили 51-річного чоловіка, від якого отримано правдиві свідчення.

До Малиновського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що з під’їзду будинку невідома особа таємно викрала електролічильник. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські викрили 35-річного чоловіка, від якого отримано свідчення.

До Роздільнянського відділу поліції надійшла заява 61-річної жінки про те, що з її домоволодіння невідома особа скоїла крадіжку бензопили та електрогенератора. Сума збитку – 5 тисяч гривень. Вжитими заходами поліцейські у скоєнні даного злочину викрили 18-річного, 15-річного та 16-річного підлітків, від яких отримано правдиві свідчення. Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...