Ночная прогулка стоила жителю Черновцов травмы головы

Житель Чернівців отримав травму голови, після того як дорогою додому зупинився переночувати у Летичеві.
Поселившись у місцевому готелі, чоловік вирішив прогулятись старовинним містом та десь повечеряти. У невеличкому ресторанчику, де 32-річний чернівчанин замовив дорогі страви та напої, за пляшкою до пізньої ночі засиділись і два місцевих жителі, 18 та 19 років. У дитинстві великі друзі – хлопці після закінчення школи кожен пішов своєю дорогою: один був студентом 4-го курсу престижного вузу, інший – споживач наркотиків. Новий відвідувач одразу привернув їх увагу, бо дуже вже вирізнявся серед інших. На ньому був довгий чорний шкіряний плащ з великим хутряним коміром, а в руках, на думку молодиків, дорогий мобільний телефон. Також зловмисники помітили, що він замовляв доволі таки багато страв і напоїв.

Будучи уже напідпитку, вони прослідкували за невідомим, коли той повертався до місця свого тимчасового проживання. У темному провулку хлопці підійшли до незнайомця, почали спілкуватись, але чоловік щось запідозрив і намагався утекти від них. Хлопці збили його з ніг та почали нещадно бити.

Оскільки вулиця надранок не така уже й безлюдна, у нападників багато часу не було. Завдавши чоловікові травму голови, вони встигли забрати у нього лише мобільний телефон, вартістю у 5 тисяч гривень, після чого подалися додому. Але виспатися їм не дала опергрупа Летичівського райвідділу міліції, що «за гарячими слідами» встановила особи розбійників.

За фактом розбою хлопцям загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Юлія Гринь, ВЗГ УМВС України в Хмельницькій області, для УК

You may also like...