40-річний подолянин зґвалтував дев‘ятикласницю – подругу власної дочки

У Городоцькому районі Хмельницької області два сорокарічних чоловіки задовольнили статеву пристрасть неприродним способом з дев‘ятикласницею.

Школярка того вечора прийшла на роботу до старшої подруги поділитися новинами. За якусь годину туди ж відвідати дочку завітав батько товаришки із своїм знайомим, добряче напідпитку, та й одразу запропонував підвезти неповнолітню додому, з огляду на пізню годину. Дівчинка, на біду, погодилася, навіть зраділа, що не доведеться йти пішки у мороз. Але автомобіль поїхав зовсім не у напрямку домівки, а пригальмував поблизу місцевого зерносховища. Чоловіки безперешкодно зайшли у приміщення та винесли звідти декілька важких мішків, завантажили їх у багажник та поїхали на господарство одного із них. Таких ходок дядечки зробили тричі. Неповнолітня розуміла, що відбуваються якісь дивні речі, але мовчки спостерігала, була ж бо гостею в автомобілі, до того ж їхала не з ким-небудь, а батьком найкращої колежанки.

Пізніше правоохоронці встановили, що зловмисники викрали тієї ночі тонну зерна, а вільний доступ до складу став не випадковим: один із чоловіків працював у тому підприємстві охоронцем.

Алкоголь та вдала злочинна оборудка до решти затьмарили мозок подолянам і вони згадали про дівчинку, яка вже й боялася поворухнутися на задньому сидінні. Вона щойно набула тієї юнацької краси, що зачаровує своєю цнотливістю та неторканністю. Одному із зловмисників прийшла думка першим зірвати квітку. Він почав домагатися дівчини та спробував задовольнитися, погрожуючи розправою її рідним, коли ж відчув, що неповнолітня пручається, разом із товаришем виволокли бідолашну із авто, сильно побили, зв‘язали та зачинили у багажнику. Виїхавши на безлюдну трасу, ґвалтівники продовжили знущатися над неповнолітньою: волокли її дорогою за волосся та по черзі завдавали ударів ногами. Один із них уже в авто таки примусив школярку неприродно задовольнити свою хіть, після чого пішов додому, але ж і інший не позбувся цих намірів. Повозивши потерпілу ще деякий час дорогами району, зловмисник сильно її побив та двічі поглумився над беззахисною дитиною. У якусь мить дівчина попросилася вийти з машини, під приводом природних потреб, а сама, оголена, городами дісталася якоїсь господи. Там і застала її рідна бабуся, з якою живе дівчина, оскільки мати перебуває на заробітках, а батько проживає в іншому районі, абсолютно не підтримуючи родинних зв‘язків із власною дочкою.

Працівники Городоцького РВ УМВС України в Хмельницькій області затримали зловмисників за декілька годин. Відносно ґвалтівників порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених одразу чотирма статтями Кримінального кодексу України — грабіж, катування, незаконне позбавлення волі та насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, тож на них очікує багаторічне ув‘язнення.

Юлія Гринь, ВЗГ УМВС Україна в Хмельницькій області
 

You may also like...