Молода пара знайшла спосіб заробітку по душі: промишляла крадіжками великої рогатої худоби

Співробітниками Новоодеського районного відділу міліції була затримана молода пара співмешканців, що протягом останніх двох років займалися крадіжкою великої рогатої худоби на території м. Нова Одеса й прилеглих селищ.

Хлопець і дівчина вже тривалий час проживали разом та, не поспішаючи укладати шлюб, виховували спільну дитину. Постійної роботи вони не мали, то й молоді вирішили, що найлегший спосіб заробітку – крадіжка корів. Худобу продавали, а гроші ділили навпіл – частина їх йшла чоловіку в кишеню, а друга – на виховання й догляд маляти.   Незабаром місцеві жителі почали підозрювати, що саме ця пара причетна до пропажі корів. Молода пара відчула, що покарання не за горами й вирішили покинути Новоодеський район. Саме в цей момент у хлопця з‘явився чужий паспорт, по якому він і вирішив перетнути кордон України з Росією. Але прикордонники виїхати з країни по чужому документу чоловіку не дозволили – його затримали й повідомили працівників міліції.   Те, що паспорт був підробленим, було видно неозброєним оком. Грубо вирізана й наклеєна фотографія, печатка на якої, за словами затриманого, була продавлена монетою, грубо переправлений рік народження, відомості про дітей і сімейний стан.

На даний момент відносно дівчини вибрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд, а чоловік знаходиться у ізоляторі тимчасового утримування.  Правоохоронцями  з’ясовується походження вилученого у хлопця паспорта. Затриманий пояснює, що документ він знайшов у маршрутному таксі у Миколаєві, але це не єдина його версія.

За даним фактом  порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 КК України, вирішується питання про порушення кримінальної справи за підробку документів.

Владислав Гнатенко, СЗГ УМВС України в Миколаївській області

You may also like...