На Николаевщине отчим-уголовник целый год насиловал падчерицу

В теперішній час для значної кількості молоді і людей більш старшого віку так званий «громадянський шлюб» – оптимальний варіант близьких стосунків. От і для Людмили та Івана такий різновид особистих взаємин був прийнятним, тим більше, що мали вже по сорок років, знали один одного достатньо давно, тож і вирішили жити разом.  

Іван, вже маючи за плечима кілька судимостей та щойно звільнившись з в’язниці, почав шукати роботу. В рідному селищі Миколаївської області не міг себе ніяк реалізувати і тому, не вагаючись, залишив дружину в пошуках кращої роботи. За цим заняттям об’їздив всі сусідні області та з часом подорожі перестали задовольняти чоловіка. Повернувся додому, але працювати відразу не влаштовувався, чекав підходящого «заняття», а тим часом займався домашнім господарством. Людмила з розумінням ставилась до бажання чоловіка, тим паче робоче місце в неї було, до домашньої роботи руки не доходили, а необхідно було забезпечити всім необхідним 17-річну доньку, яка вчилася в старших класах школи і по закінченню хотіла стати студенткою університету. 

Іван добре ставився до падчерки. Але якось у цих відносинах проглядалося більше чоловічої уваги, ніж до доньки. З часом дружина почала помічати дивні погляди чоловіка на свою донечку-красуню. А потім дізналась, що Іван уже тривалий час примушує її до статевих відносин. Але Людмила чомусь вирішила мовчати. Все своє життя вона прожила одна, без мужнього чоловічого плеча, сама ростила дитину, сама виховувала, знала всі тяготи та турботи, і тому прийняла рішення мовчати.

Тим часом Івана такий хід подій повністю влаштовував і, маючи у своєму «розпорядженні» двох жінок, почував себе володарем долі: для Людмили він був добрим господарем та «чоловіком», а для її 17-річної доньки – сексуальним тираном та ґвалтівником.

«Сексуальне рабство» тривало майже рік, допоки Іван не перевершив сам себе, його хвора сексуальна фантазія аж занадто жорстоко знущалась над дівчиною. Мати не витримала такого глуму над дочкою і звернулась за допомогою до міліціонерів.

Чоловіка було затримано за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 152 КК України (зґвалтування неповнолітньої) і подальшу його долю вирішить суд.

Марина Херовимчук, ВЗГ УМВС України в Миколаївській області
 

You may also like...