«Красиво жити» не вийшло

Двоє неповнолітніх жителів м. Костянтинівки, не дивлячись на юний вік, точно знали, чого вони хочуть від життя. Всупереч етичним повчанням своїх батьків, на першому місці у них стояли гроші, причому неважливо, яким способом здобуті.  

Відвідування учбових закладів їх явно не цікавило. І цей життєвий етап вони вирішили просто перескочити, оскільки знаннями гаманець явно не наб’єш, а самостійно «заробляти» і ні від кого не залежати – це досить престижно.

Не так давно відважна парочка, переслідуючи величезне бажання поживитися за чужий рахунок, забралася у відсутність господарів в приватний будинок. З толком підійшовши до справи, вони викрали скутер імпортного виробництва і різний електроінструмент. «Здобич» хлопці таємно від оточуючих перенесли за місцем проживання, де і зберігали, збираючись при слушній нагоді продати крадене, оскільки на таку категорію товару необхідний специфічний покупець.

Проте поживитися плодами вчиненого злочину не удалося: співробітники сектора карного розшуку міськвідділу в короткі терміни встановили особи зловмисників, і останні в скоєному зізналися.

Із слів в.о. слідчого Костянтинівського МВ Світлани Волинець, все викрадене майно в повному обсязі повернене законному власникові.

Дії підлітків, які кваліфікуються за ч.3 ст.185 КК України, тепер оцінюватиме суд.

 

Павло Дьяченко, Прес-служба Костянтинівського МВ ГУМВС України в Донецькій області

You may also like...