Арестович заявив, що знову йде з Офісу президента

17 січня 2022 року Арестович теж стверджував, що звільняється з Офісу президента.

Олексій Арестович показав у своїх соцмережах заяву про звільнення з посади позаштатного радника Офісу президента, повідомляє УНІАН.

facebook.com/alexey.arestovic

17 січня 2022 року Арестович теж стверджував, що звільняється з Офісу президента, а також з посади спікера делегації України у Тристоронній контактній групі щодо Донбасу. Втім, тоді журналістам не вдалося підтвердити слова Арестовича.

Останній скандал з участю Арестовича

14 січня позаштатний радник ОП Олексій Арестович у розмові з росіянином Марком Фейгіним заявив, що влучання російської ракети у багатоповерхівку в Дніпрі нібито було наслідком роботи української ППО. Це повідомлення негайно поширили кремлівські пропагандисти як нібито доказ їхньої “правоти”, що у вбивстві мирного населення винна сама Україна.

Згодом Арестович уточнив, що йшлося тільки про “припущення”, тоді як трагедія у Дніпрі все одно є наслідком російської збройної агресії.

Слова Арестовича довелося спростовувати Повітряним силам. У ЗСУ наголосили, що ракета Х-22 не була збита ППО через брак в Україні засобів, які це можуть робити.

У Верховній Раді вже заявили, що почали збирати підписи про відставку Арестовича з ОП.

 

You may also like...