На Хмельниччині у ДТП загинули троє людей (фото)

Сьогод­ні, 11 чер­вня, о 09:50 до Служ­би по­ря­тун­ку об­ласті на­дій­шло по­ві­дом­лення про те, що на ав­то­до­ро­зі Жи­то­мир-Чер­нівці поб­ли­зу се­ла Ру­жи­чан­ка Хмель­ницько­го району ста­ла­ся до­рожньо-тран­спортна при­го­да за учас­ті двох ван­тажних мік­ро­ав­то­бу­сів Mercedes Sprinter. Внас­лі­док зіт­кнен­ня за­ги­ну­ло три лю­ди­ни, тож не­об­хідна до­по­мо­га у деб­ло­ку­ван­ні за­гиб­лих.

За вик­ли­ком не­гай­но бу­ло нап­равле­но бій­ців Ава­рій­но-ря­ту­валь­но­го за­го­ну спе­ці­аль­но­го приз­на­чен­ня та 1 Дер­жавної по­жеж­но-ря­ту­валь­ної час­ти­ни.

На міс­ці по­дії ря­ту­валь­ни­ки за до­по­мо­гою спе­ці­аль­но­го ава­рій­но-ря­ту­валь­но­го об­ладнан­ня деб­ло­ку­ва­ли з по­ні­ве­че­них ав­то­мо­бі­лів усіх за­гиб­лих: 48-річ­но­го во­дія од­но­го з ав­то­мо­бі­лів та 35-річ­но­го во­дія ін­шої ав­тівки і його 60-річ­ну па­са­жир­ку.

Да­лі, аби за­по­біг­ти ймо­вір­но­му за­го­рян­ню, ря­ту­валь­ни­ки ві­дім­кну­ли аку­му­ля­тор­ні ба­та­реї обох ав­ті­вок від жив­лення.

На­ра­зі при­чи­ни й об­ста­ви­ни по­дії з’ясо­ву­ють пра­во­охо­рон­ці. // День за днем

You may also like...