На Прикарпатті у ДТП загинув водій, який виїхав на зустрічну смугу руху (фото)

Дорожньо-транспортна пригода, у якій загинув водій легковика, трапилася на дорозі сполученням «Івано-Франківськ – Надвірна». Поліцейські встановлюють всі обставини аварії в рамках розпочатого кримінального провадження.

15 серпня близько 03:00 сталася ДТП у селі Тисменичани Івано-Франківської ОТГ. Виїздом слідчих встановлено, що водій Audi A6 на неосвітлювальній і заокругленій ділянці дороги виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення із автомобілем Mercedes-Benz.

У результаті ДТП 28-річний водій Audi, мешканець Надвірнянщини, від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події, а інший 48-річний водій, мешканець Тисмениччини, отримав тілесні ушкодження і доставлений у медзаклад. Також в Mercedes-Benz була жінка-пасажирка, яка не травмувалася.

У водія мікроавтобуса відібрано кров на перевірку щодо стану сп’яніння.

Слідчі вилучили з місця події обидва транспортні засоби і розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого.

Поліцейські закликають водіїв неухильно дотримуватися ПДР!

Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини

You may also like...