Один день служби ЕМД у Запорізькій області – 1 липня: смертельне падіння зі скелі, зіткнення гідроскутеру та “банану”, вогнепальне в живіт

За добу, 01.08.2021 року, у Запорізькій області здійснено 763 виїзди. На добовому чергуванні на території області знаходились 150 бригад ЕМД.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби КНП “ТМО ” ОЦЕМД та МК” ЗОР.

У с. Наталовка Запорізького району близько 19.00 чоловік 30 років впав зі скелі, бригада, що прибула на виклик, констатувала смерть постраждалого.

Возможно, это изображение (на открытом воздухе)

На трасі біля м. Приморськ сталося зіткнення 2 легкових автомобілей. Постраждало 2 осіб: жінка 43 років та дівчинка 12 років. На місці події працювала 1 фельдшерська бригада. Жінка отримала закритий перелом правої гомілки. Дівчинка отримала забійну рану голови. Постраждалі були госпіталізовані до лікарні.

У с. Степанівка Перша о 13.14 сталося утоплення чоловіка 50 років. Бригада, що прибула на виклик, констатувала смерть постраждалого.

У смт. Кирилівка чоловік 30 років отримав вогнепальне поранення. На місці події працювала 1 фельдшерська бригада. Постраждалий отримав поранення черевної порожнини і був госпіталізований до лікарні.

У смт. Кирилівка сталося зіткнення гідроскутеру та надувного балону “банан”. На місці події працювали 2 фельдшерські бригади ЕМД. Загалом медична допомога була надана 4 особам: чоловікам 30 та 41 років, жінці 43 років та хлопчику 9 років. 2 осіб було госпіталізовано до лікарні: чоловіка 30 років з закритою травмою поперекового відділу хребта та жінку 43 років з закритою травмою правого стегна.

You may also like...