Повідомлено про підозру громадянину Азербайджану який вбив жінку на «зебрі» на вулиці Раїси Окіпної у м. Києві

Повідомлено про підозру водію «SKODA», який смертельно травмував жінку, що перетинала дорогу по «зебрі» з дочкою та однорічним онукомЗа погодження прокуратури міста Києва повідомлено про підозру 34-річного громадянина Азербайджану, котрий перебуваючи за кермом автомобіля «Skoda Superb», на пішохідному переході здійснив наїзд на трьох пішоходів, внаслідок чого одна людина загинула.

Image may contain: outdoor

ДТП сталося 01.01.2019 близько 19 години на вулиці Раїси Окіпної у м. Києві. Водій автомобіля «Skoda» при наближенні до нерегульованого пішохідного переходу не зменшив швидкість свого автомобіля і не встиг вчасно зреагувати на пішоходів, які в цей момент перетинали дорогу. Як наслідок, чоловік скоїв наїзд на 59-річну жінку та її 31-річну доньку, яка несла на руках свого 1-річного сина.

Від отриманих травм 59-річна киянка померла в Київській міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги.

03.01.2019 громадянину Азербайджанської республіки повідомлено про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, тобто у вчинені злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України. Наразі до Шевченківського райсуду столиці скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури міста Києва

You may also like...