Stop булінг! Як протистояти та допомогти дитині

У Нацполіції зібрали важливі поради на випадок, якщо дитина піддається булінгу та у тому разі, якщо вона проявляє агресію. Дитині важлива ваша підтримка, допомога і турбота, тому поясніть їй, що ви поруч і вам можна все розповісти.

Перший крок для вирішення проблеми – це говорити про неї. Тому діти мають розуміти, що скаржитися про булінг – це не “доносити”, а просити допомоги – це не слабкість.

Возможно, это изображение в мультипликационном стиле (2 человека и текст)

Завжди пам’ятайте: булінг – це злочин, за який передбачена кримінальна відповідальність. У випадках прояву булінгу обов‘язково звертайтеся до поліції, аби припинити такі ситуації.

Возможно, это изображение 1 человек и текст

Возможно, это изображение 2 человека, люди стоят и текст «STOP булнг: як протидяти I не стати жертвою STOP BULLYING як протистояти булингу: поради дтям ггноруй кривдника. не вi̇дповдай на агресю ще бльшою агресею не бйся словесно постояти за себе вi̇дстояти власн кордони не залишайся на самоті оточи себе людьми, якi̇ бажають тобі добра оворити скаржитися про булинг не означае доносити. A просити допомоги не ознака слабкост пам ятай про свою ункальнсть що ти маеш право на захист пидтримуй тих, кого булять пам'ятайте, що булнг -це злочин, за який передбачена криминальна видповдальнсть. обов'язково звертайтеся до поли. полция»

Національна поліція України 

You may also like...