У ДТП на Запоріжжі загинуло двоє осіб, ще троє травмовані (фото)

У Вільнянському районі водій легковика не впорався з керуванням та  допустив перекидання автомобіля. Внаслідок ДТП водій і неповнолітня пасажирка загинули, ще троє пасажирів від 14 до 18 років з травмами доставлені в лікарню.

23 жовтня близько 21:25 до відділення поліції № 2 Запорізького районного управління надійшло повідомлення про ДТП зі смертельними наслідками.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, наряд груп реагування патрульної поліції, слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту.

На місці події співробітники поліції встановили, що водій автомобілю «ЗАЗ 1102», 1997 року народження здійснював рух по автодорозі від села Тарасівки в напрямку села Вільного Комишуваської ОТГ, Вільнянського району Запорізької області.

Під час руху чоловік не впорався з керування, виїхав за межі проїзної частини, з‘їхав в кювет, де скоїв наїзд на електроопору з подальшим перекиданням автомобіля.

В результаті ДТП водій та 15-річна пасажирка загинули на місці. Ще дві дівчини 14-т та 15-ти років і 18-річний юнак отримали травми, з якими були доставлені до Запорізької обласної лікарні.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Розпочато досудове розслідування.

Правоохоронці звертаються до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події, із проханням відгукнутись та звернутися за телефоном  (098) 987-94-44 або 102.

Нагадаємо: Запорізькі поліцейські затримали чоловіка, причетного до скоєння двох тяжких злочинів.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

You may also like...