У ДТП в Черкасах загинув мотоцикліст (фото)

Дорожньо-транспортна пригода за участі легковика та мотоцикла сталася 9 серпня на перехресті вулиць Кобзарська та Благовісна.

Про це повідомляє пресслужба Міськрайонного відділу ДСНС.

Зіткнулися легковий автомобіль “ВАЗ 2102” та мотоцикл “Yamaha TDM 850”. Унаслідок аварії 41-річний водій мотоцикла загинув на місці від отриманих травм.

Як повідомила в коментарі “18000” речниця Обласного центру екстрено медичної допомоги те медицини катастроф Ірина Назарок, по прибуттю на місце ДТП медиків водій мотоцикла перебував у стані клінічної смерті. У нього була політравма та гіповолемічний шок.

– Медики проводили серцево-легеневу реанімацію, але врятувати його не вдалося. Чоловіку був 41 рік, – зазначила Ірина Назарок.

Постраждав у дорожньо-транспортній пригоді й 78-річний водій легковика. Його із закритою черепно-мозковою травмою, забійною раною голови та переломом ребер госпіталізували до лікарні.

Нині за фактом аварії поліція відкрила кримінальне провадження.

– Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, – розповіла в коментарі нашому виданню речниця черкаської поліції Зоя Вовк.

You may also like...