У львівському готелі бізнесмена Козловського таємно фотографують VIP-гостей та чиновників

За командою львівського бізнесмена та експрезидента ФК «Рух» Григорія Козловського у ЗМІ злили його спільний знімок з братами-олігархами Григорієм та Ігорем Суркісами, зроблений у готельному СПА-комплексі  «Емілі Різорт».

Про це пише видання «Інформатор».

Злив зробили зумисно та з метою відвести від Козловського підозри у спробах організувати переворот в українському футболі. Відповідне фото мало б вказати, що анонсована Козловським на прес-конференції «футбольна революція» це, – насправді, ідея Григорія Суркіса.

Крім того, вказується, що знайти спільне фото Козловського і Суркісів з «Емілі Різорт» не проблема, бо в цьому готелі  фотографують усіх VIP-гостей. Козловський, який є власником готелю, вбачає у цьому вигоду.
 «Потрібне фото з Суркісами знайшлося досить швидко. Причина в тому, що спеціально навчені люди фотографують усіх відомих, публічних та непублічних високопоставлених гостей Emily Resort. Такі фотографії, як пояснював сам Козловський, потрібні йому для того, щоб потім нагадувати людям, «хто їх годував і напував, і давав їм дах над головою під час війни», – йдеться в дописі.
Нагадаємо, Козловський під час пресконференції для футбольних медіа розповів, що в його готелі проживало дуже  багато поважних людей, серед яких і заступник голови ОП Андрія Смірнова.
Те саме Козловський розповів і   президенту ФК «Інгулець» Олександру Поворознюку.
«Він мені дзвонить і каже: “За мною стоять з Офісу Президента, і батьки отих живуть у мене. Та я зараз тут порву всіх, давай до мене”. У мене своя думка з цього приводу. Таких людей, як він називав, я навіть не хочу називати. І не буду називати, тому що я себе поважаю. І свою думку поважаю.
Думаю, що ті люди з Офісу Президента скоро дізнаються, наскільки він гнилий, і зроблять висновки. Буде зовсім все по-іншому, повірте. Ота табачка, яка працює на контрабас все свідоме своє життя, за що побудувалася та база, і хто в нього компаньйони з Росії. Все скоро буде ясно, повірте», – зазначив в одному зі своїх інтерв’ю Поворознюк.

You may also like...