У столиці склали адмінпротокол на чоловіка, який продавав захисні маски сумнівного виробництва

У порушника було вилучено близько 170 одиниць масок. Адмінматеріал для прийняття відповідного рішення направили до Подільського районного суду Києва. Санкція статті передбачає штраф від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

До поліції надійшло повідомлення від перехожих про те, що на вулиці Набережно-Хрещатицька чоловік пропонує водіям транспортних засобів придбати маски незрозумілого походження.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят, ребенок и на улице

На місці події правоохоронці виявили трьох мешканців Закарпатської області, чоловіка та двох жінок, які, не зважаючи на правила карантину, здійснювали продаж масок для обличчя. За їх словами, вони нібито замовили їх в іншому місті.

Поліцейські доставили усіх трьох до Подільського управління поліції, де провели з ними роз’яснювальну бесіду. Відносно 21-річного чоловіка, котрий здійснював продаж, правоохоронці склали адміністративний протокол за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. У порушника вилучили близько 170 одиниць масок.

Правоохоронці вкотре звертаються до громадян з проханням дотримуватись встановлених обмежень в умовах карантину. Тим часом поліцейські продовжують виявляти факти недотримання протиепідемічних заходів, а на порушників складають адміністративні протоколи.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...