У Запоріжжі в зіткненні маршрутки та легковика постраждали 13 осіб (фото)

Серед травмованих – двоє неповнолітніх дітей.

У Запоріжжі внаслідок на регульованому перехресті сталася дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутного таксі та легковика, внаслідок якої постраждали водій мікроавтобусу та пасажири обох авто.

Фото: Нацполіція

Про це повідомила пресслужба Нацполіції.

19 липня о 17 годині надійшло повідомлення про ДТП з постраждалими в Комунарському районі міста. На місце події прибула слідчо-оперативна група відділу поліції, слідчі відділення розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Запорізькій області та медики швидкої допомоги.

​У Запоріжжі в ДТП з маршруткою та легковиком постраждали 13 осіб

Фото: Нацполіція

“Попередньо встановлено, що водій автомобілю “Kia Ceed”, 1995 року народження, під час здійснення повороту на регульованому перехресті допустив зіткнення з маршрутним таксі “Volkswagen Crafter”. В момент зіткнення, в маршрутці знаходилось десять пасажирів, а в салоні автомобіля – двоє”, – розповіли в поліції.

Внаслідок ДТП, водій маршрутки, 1988 року народження, пасажири автобусу та легковика отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

Загалом за медичною допомогою звернулись 13 громадян, серед яких – двоє неповнолітніх дітей.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП та шукають свідків аварії, а також інших водіїв, які мають відеозаписи аварії. // LB.ua

You may also like...