У Німеччині поліція знайшла немовля 27-річної біженки з України вбитої на тому тижні, вбивцями виявились росіяни

У Німеччині поліція знайшла немовля 27-річної біженки з України вбитої на тому тижні, вбивцями виявились росіяни

У Німеччині поліції вдалось знайти немовля 27-річної українки Маргарити Разаз, яку знайшли вбитою тиждень тому. Поліція Мангейма затримала пару яку підозрюють у вбивстві.

Про це повідомила пресслужба німецької поліції та подруга вбитої Марія Рижук у фейсбуці.

За словами подруги вбитої, маленьку дівчинку звати Мія, вона знаходиться у лікарні під наглядом. Здоров’ю немовляти, якій лише п’ять тижнів, нічого не загрожує.

Видання SWP пише, що двоє підозрюваних були заарештовані після того, як минулого тижня в Гоккенхаймі (район Рейн-Неккар) знайшли мертву жінку. Пара мали з собою п’ятитижневу дитину жінки, повідомила поліція в п’ятницю. У четвер їх взяли під варту. Обох серйозно підозрюють у вбивстві 27-річної жінки – за попередньою інформацією, української біженки.

Згодом видання BILD написало що затримані підозрювані у вбивстві, у яких була вкрадена дитина, виявились росіянами. Окрім самої дівчини вони начебто вбили і її матір 51-річну Марину Стеценко.

Марина Стеценко

27-річну українку знайшли мертвою в Хоккенхаймі (район Рейн-Неккар) минулого тижня. Її п’ятитижнева дівчинка та мати жінки вважались зниклими безвісти. Зараз двох чоловіків затримали.

Місце вбивства

На дамбі Рейну знайшли тіло жінки. Тоді поліція створила спеціальну комісію «Рампа». Після того, як немовля знайшли, слідчі досі розшукують матір молодої жінки.

На дамбі Рейну знайшли тіло жінки. Тоді поліція створила спеціальну комісію «Рампа». Після того, як немовля знайшли, слідчі досі розшукують матір молодої жінки. © Фото: Рене Прібе/dpa

Цей дерев'яний хрест зі свічками і квітами стоїть на місці, де знайшли молоду жінку. Ліворуч так звана рампа НАТО, а з іншого боку Рейну купа сміття Шпаєр.

Цей дерев’яний хрест зі свічками і квітами стоїть на місці, де знайшли молоду жінку. Ліворуч так звана рампа НАТО. © ЮРГЕН ГРЮЛЕР / schwetzinger-zeitung.de

УК

You may also like...