31-річний львів’янин вбив свою дружину в присутності малолітніх дітей

Чоловік сам подзвонив у поліцію і зізнався у вбивстві

31-річний мешканець Львова задушив свою дружину під час побутового конфлікту. Після цього чоловік сам подзвонив у поліцію і зізнався у скоєному. Чоловіка уже затримали та незабаром оберуть йому запобіжний захід. Інцидент трапився у вівторок, 12 січня, у квартирі багатоповерхового будинку на вул. Княгині Ольги, 63.

Як повідомили у прес-службі обласної поліції, о 7:20 на «102» подзвонив чоловік і повідомив, що вбив власну дружину. До його помешкання одразу виїхали поліцейські. Як повідомили ZAXID.NET власні джерела у слідстві, чоловік з 30-річною дружиною удвох випивали алкоголь. Вони почали конфліктувати і жінка кілька разів завдала незначні удари ножем чоловіку. Після цього він задушив її. Внаслідок отриманих травм жінка померла ще до приїзду медиків.

У момент вбивства в квартирі перебували шестимісячне немовля та ще двоє дітей віком 2 та 5 років. Сім’я, де сталося вбивство, благополучна і не перебуває на обліку у соціальних службах.

За цим фактом слідчі Франківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) ККУ. Поліцейські затримали чоловіка, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

You may also like...