Біля столичного ресторану затримали закарпатських кримінальних «гастролерів» за підозрою у крадіжці

Подія сталася поруч із Південним залізничним вокзалом. Трійця пригледіла потерпілу біля каси під час розрахунку.

Перебуваючи у закладі швидкого харчування, група зловмисників помітила у гаманці відвідувачки, котра розраховувалася на касі, гривні, долари і євро. Згодом, коли жінка виходила із ресторану, з нею разом у двері втиснулися троє осіб. Потерпіла навіть не відчула, що в цей час із її сумки витягнули гаманець.

Начальник оперативно-пошукового відділу карного розшуку столичної поліції Віталій Отрудько розповів:

«Оперативники нашого відділу роками напрацьовують вміння вирахувати кишенькового злодія і схопити його «на гарячому». Цього разу відчуття правоохоронців теж не підвело – вони вирішили перевірити цих осіб, а тому зупинили їх, а також наздогнали відвідувачку ресторану й попросили обстежити вміст сумки. Під час цих дій виявили гаманець жительки Запоріжжя у 18-річної уродженки Закарпаття».

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Трьох уродженців Закарпатської області – 20-річного раніше судимого чоловіка та двох 18-річних дівчат, одна з яких також судима за крадіжки, доставили до управління поліції для встановлення всіх обставин події.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...