Буковинські правоохоронці затримали наркодилера з партією амфетаміну

Оперативники Чернівецького управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ встановили, що протиправною діяльністю займається раніше судимий 24-річний місцевий мешканець, який налагодив схему збуту амфетаміну. Психотроп чоловік замовляв великими партіями через інтернет-магазин, отримував його поштовим зв’язком, фасував на дози, а потім постачав наркозалежним з рук у руки та шляхом закладок, спілкуючись із клієнтами через власний телеграм-канал.

Замовникам відправляв фотографії та координати із точним місцем розташування закладок.

Возможно, это изображение 6 человек, ребенок, люди стоят и на открытом воздухе

Одразу після отримання посилки із партією амфетаміну оперативники внутрішньої безпеки та слідчі поліції Буковини затримали чоловіка. Під час невідкладних слідчих дій у нього вилучили пакет із амфетаміном на пів мільйона гривень, закладки з наркотиками та магніти, що використовуються для приховування «пакунків». Крім того, у мобільному телефоні фігуранта виявлено адреси «наркосхованок».

Нет описания фото.

24-річного дилера затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під процесуальним керівництвом Чернівецької обласної прокуратури слідчі поліції Буковини оголосили зловмиснику підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За незаконні оборудки з наркотиками чоловіку загрожує до 10-ти років позбавлення волі.

Національна поліція України

You may also like...