Двох молодиків заарештували за підозрою у розбійному нападі на киянина

Аби відібрати у потерпілого гаманець, ключі від квартири і автомобіля та годинник зловмисники спочатку побили його, потім ще й розпилили в очі газ, а, отримавши бажане, втекли.

До столичної поліції із заявою про напад на проспекті Миру звернувся 39-річний місцевий мешканець. За вказаною адресою виїхали патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група.

Нет описания фото.

Як повідомив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, двоє невідомих спочатку зав’язали з перехожим розмову, попросивши цигарок. Почувши у відповідь, що він не палить, зловмисники спровокували з ним бійку, розпилили в очі газ та відібрали гаманець, ключі від квартири і автівки та годинник, після чого втекли.

На изображении может находиться: один или несколько человек

“За кілька годин працівники патрульної поліції затримали правопорушників. Один із них судимий за нанесення смертельних тілесних ушкоджень 18-річний житель Сумщини. Другий – на три роки старший мешканець міста Конотоп, який відбував покарання за крадіжку”, – зазначив Олександр Кузьмін.

При поверхневій перевірці у зловмисників виявили та вилучили особисті речі потерпілого. Обох молодиків затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Дніпровського управління поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури № 4 повідомили чоловікам про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...