Чоловік обікрав медиків, які надавали йому екстрену медичну допомогу

Приблизно о 23 годині ночі патрульним на службовий планшет надійшло повідомлення, що невідомий чоловік по проспекту Центральному в районі зупинки 3-тя Слобідська пропонує перехожим купити портативний електрокардіограф.

Прибувши на місце події до патрульних звернулись очевидці, які надали прикмети чоловіка та вказали, що невідомий, побачивши патрульний автомобіль, побіг у напрямку вулиці Садова.

Нет описания фото.

Через деякий час патрульні виявили чоловіка за орієнтуванням. Під час поверхневої перевірки у 26-річного громадянина було виявлено електрокардіограф, який, зі слів чоловіка, він вкрав декілька годин тому у однієї з бригад швидкої допомоги міста, та намагався продати. Як стало відомо пізніше, лікарі швидкої приїхали на виклик, де чоловік у стані алкогольного сп’яніння потребував невідкладної допомоги. Медики привели громадянина до тями, а останній натомість непомітно для лікарів схопив сумку з приладом та втік у невідомому напрямку. Ціна такого портативного електрокардіографа приблизно 1100 Євро. Інспектори передали затриманого слідчим, задля встановлення всіх обставин події.

Співробітники швидкої допомоги подякували патрульним за оперативне реагування, а ми у свою чергу дякуємо небайдужим громадянам, які своєчасно зателефонували на спецлінію «102» та повідомили про можливе правопорушення!

Патрульна поліція Миколаївської області

You may also like...