Депутат вкрав у держави 100 тис. грн. бюджетних коштів

Депутату Очаківської міської ради повідомлено про підозру у привласненні 100 тис грн бюджетних коштів

Сьогодні, 24 жовтня 2019 року, з урахуванням зібраних у кримінальному провадженні доказів, Очаківським відділом Миколаївської місцевої прокуратури № 1 депутату Очаківської міської ради повідомлено про підозру за ч.ч. 2, 4 ст. 197-1, ч. 1 ст. 364, ч. 1 ст. 366 КК України (зловживання службовим становищем, службове підроблення, самовільне зайняття земельної ділянки щодо земельних ділянок особливо цінних земель та самовільне будівництво споруди на самовільно зайнятій земельній ділянці).

Image result for вкрав у держави

Досудовим розслідуванням встановлено, що у травні 2017 року підозрюваний, перебуваючи на посаді начальника одного з комунальних підприємств м .Очаків, зловживаючи своїм службовим становищем, умисно, з метою одержання неправомірної вигоди, самовільно зайняв особливо цінну земельну ділянку акваторії Чорного моря та незаконно здійснив на цій ділянці будівництво гідроспоруди (причалу).

Для здійснення вказаного будівництва посадовець незаконно привласнив з місцевого бюджету кошти у розмірі 100 тис грн.

Розслідування триває.

Загалом, упродовж року за  результатами досудового розслідування до суду скеровано 35 кримінальних проваджень про правопорушення, вчинені    у бюджетній сфері.

Пресслужба прокуратури Миколаївської області 

You may also like...