До 5,5 років в’язниці засуджено адвоката, який п’яним у ДТП смертельно травмував 11-річну дівчинку

Прокурором Ужгородської місцевої прокуратури доведено вину місцевого адвоката у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть 11-річної дівчинки у селі Мала Добронь, Ужгородського району (ч.2 ст.286 КК України).

Так, згідно  матеріалами обвинувачення, підтверджено, що близько 19 год 5 липня 2019 року водій автомобіля «Mitsubishi Outlander» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де наїхав на 11-річну дівчинку, яка там гралася. Від отриманих травм дитина загинула на місці аварії.

До 5,5 років в'язниці засуджено адвоката, що п'яним з'їхав на Mitsubishi Outlander у кювет на Ужгородщині і смертельно травмував 11-річну дівчинку

Підозрюваний – 36-річний місцевий адвокат, відповідно до висновку експерта, на момент скоєння аварії перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Врахувавши усі надані докази сторін, Ужгородським міськрайонним судом визнано обвинуваченого винним в інкримінованому злочині та засуджено до 5 років та 6 місяців ув’язнення.

До набрання вироком законної вили підозрюваний й надалі утримуватиметься під вартою.

Крім того, судом задоволено позовну заяву матері загиблої дівчинки про відшкодування моральних збитків у розмірі 1,5 млн грн, повідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області. // zakarpattya.net.ua

You may also like...