Двох киян засуджено за пограбування перехожого

Зловмисники вдарили чоловіка по голові та забрали цінні речі. Поліцейські затримали грабіжників у розважальному закладі.

Подія трапилася у Дніпровському районі столиці. До чергової частини надійшло повідомлення про пограбування чоловіка на вулиці Андрія Малишка.

Прибувши на виклик, правоохоронці з’ясували: двоє невідомих підійшли до перехожого та вдарили його по голові. Чоловік не втримався і впав на землю, а зловмисники забрали із кишені мобільний телефон, гроші, срібний ланцюжок та втекли.

21-річний потерпілий надав детальний опис правопорушників, за яким поліцейські розпочали пошуки. Згодом правоохоронці встановили нападників у гральному закладі. Фігурантів затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 22-річний киянин, який раніше був судимий за аналогічні злочини, та 19-річний місцевий мешканець.

Вироком Дніпровського районного суду міста Києва за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, 22-річного киянина засуджено до чотирьох років та одного місяця позбавлення волі, а його спільника – до чотирьох років з іспитовим терміном два роки.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...