Киянину повідомили про підозру у вбивстві співмешканки

Між цивільним подружжям після застілля виник конфлікт, у ході якого чоловік вистрелив із пневматичного пістолета у голову дружини. Від отриманих травм жінка померла у лікарні, а чоловік зараз перебуває під вартою. За скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

До столичної поліції від лікарів надійшло повідомлення про те, що з квартири на вулиці Академіка Туполєва госпіталізували жінку з пораненням голови, схожим на вогнепальне. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські.

Возможно, это изображение (один или несколько человек и текст «KK5 нацональна полция»)

Як розповів начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишев, правоохоронці провели першочергові слідчі дії, поспілкувалися із свідками й власником квартири та встановили, що травму жінка отримала під час сімейної сварки:

Нет описания фото.

«Ми відпрацьовували декілька версій скоєного. Згодом під час слідчих дій ми з’ясували, що жінка витратила спільні заощадження, що стало причиною сварки між подружжям. Чоловік взяв пневматичний пістолет та вистрелив у голову дружини. За кілька днів від отриманих травм жінка померла у лікарні».

Нет описания фото.

Чоловіка поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він – киянин, 1977 року народження. Із квартири слідчі вилучили револьвер «Флобер» та набої до нього, які направили на експертизу.

За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру, а суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...