Кримінального «авторитета» на прізвисько «Дід» видворено за межі України (фото)

Упродовж 15-ти років йому заборонено в’їжджати в Україну.

55-річного уродженця Вірменії неодноразово затримували за порушення міграційного законодавства, за що його примусово видворяли за межі України. Попри заборону, чоловік знов незаконно повернувся в Україну. Щоби не потрапити до рук поліцейських, кожні три-чотири дні він змінював місця проживання.

На заваді його планам стали оперативниками управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області Нацполіції. Незважаючи на заходи конспірації, 28 квітня 2020 року кримінального «авторитета» затримали.

На чоловіка склали адміністративні протоколи та доставили його до Вознесенського райсуду Миколаївської області. Суд задовольнив подання правоохоронців про його затримання та поміщення до Миколаївського пункту тимчасового тримання іноземців та осіб без громадянства строком на шість місяців із подальшим видворенням.

У середу, 8 липня, за рішенням суду кримінального «авторитета» на прізвисько «Дід» примусово видворили за межі України. Упродовж 15-ти років йому заборонено в’їжджати на територію України.

Нагадуємо: за межі України було видворено «вора в законі» на прізвисько «Каха Тбіліський». Раніше примусово залишили територію країни «вори в законі» «Тенго Гальський» та «Рубен Іванівський».

Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України

You may also like...