На Буковині припинено діяльність злочинного наркоугруповання

Злочинна група, до складу якої входили одинадцять мешканців Чернівців, діяла на території Чернівецького району. Фігуранти розповсюджували амфетамін, який виготовляли у власній нарколабораторії. Також своїм «клієнтам» вони пропонували канабіс і нарковмісні пігулки. Збували «товар» під час особистих зустрічей, отримуючи щомісяця від такого «бізнесу» понад 2,5 млн грн прибутку.

Фігуранти виготовляли амфетамін у нарколабораторії, яку обладнали за місцем мешкання одного із членів групи. Її потужності дозволяли щомісяця виготовляти близько 5 кг амфетаміну. Крім цього, дилери збували своїм клієнтам близько 5 кг канабісу та понад 2000 пігулок «Subutex».

На зображенні може бути: 1 особа та у приміщенні

Зібравши необхідну доказову базу їх злочинної діяльності, поліцейські провели 24 одночасні санкціоновані обшуки за місцем проживання фігурантів та в їх автомобілях. У результаті заходів вилучено амфетамін, пігулки «Subutex», «MDMA», «Метадон», «Тарен», шишки канабісу, прекурсори, лабораторне обладнання, електронні ваги, «чорнові» записи та гранату Ф-1 з запалом. Також вилучено чотири автомобілі фігурантів і гроші в національній та іноземній валюті.

Немає опису світлини.

Орієнтована вартість вилучених заборонених речовин за цінами «чорного» ринку становить близько 400 тисяч гривень.

За вчинене зловмисникам загрожує до 12-ти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Національна поліція України 

You may also like...