На Чернігівщині 47-річного чоловіка затримали за підозрою у вбивстві сина

Поліцейські встановили, що мешканець Чернігівського району на тлі родинного конфлікту завдав своєму 21-річному синові серію ударів сокирою, від яких юнак помер на місці.

Учора близько 17-ї години до поліції надійшло повідомлення від мешканки одного з сіл Куликівської громади Чернігівського району про те, що її 21-річного односельця знайдено мертвим у своїй хаті. Тілесні ушкодження у покійного однозначно вказували на кримінальний характер події.

Ілюстративне фото

За викликом негайно виїхали група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та оперативники кримінальної поліції.

В результаті проведених слідчих та розшукових дій поліцейські оперативно встановили, що до вбивства юнака може бути причетним його 47-річний батько. За словами опитаних односельців, вони із сином мешкали удвох. Уже досить тривалий час в родині точилися конфлікти через схильність батька зловживати алкоголем, яку син не поділяв і намагався протидіяти.

Поліцейські затримали господаря помешкання у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловік зізнався у скоєному. З місця події вилучено низку речових доказів, у тому числі знаряддя вбивства — сокиру.

Слідчий поліції відкрив провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Вона передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

You may also like...