На хабарництві затримано посадову особу Державної служби України з безпеки на транспорті

Військовою прокуратурою Херсонського гарнізону Південного регіону України спільно з працівниками Управління захисту економіки в Херсонській області ДЗЕ Національної поліції України та слідчими слідчого управління ГУ Нацполіції в області викрито факт одержання старшим державним інспектором відділу Чорноморського міжрегіонального управління Державної служби України з безпеки на транспорті неправомірної вигоди в розмірі 8 400 грн.

Вказані кошти призначалися за вирішення питання щодо закриття адміністративного протоколу, складеного інспектором відносно громадянина за ст. 164-16 КУпАП та не притягнення громадянина до адміністративної відповідальності за здійснення ним пасажирських перевезень.

У середу, 23.01.2019, після одержання обумовленої суми неправомірної вигоди старшого державного інспектора Укртрансбезпеки затримано.

Наразі тривають першочергові слідчі дії, обшуки за місцем роботи та проживання затриманого.

Військовою прокуратурою планується повідомлення вказаній особі про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст.368 КК України та звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, а також відсторонення від посади.

Відділ зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

You may also like...