На Харківщині “месник” підпалив авто односельця (фото)

7 квітня до чергової служби поліції надійшло повідомлення від 39-річного жителя селища Нова Водолага. Чоловік розповів, що вночі невідомі підпалили його автомобіль. Для з’ясування обставин події на місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

Поліцейські встановили та затримали особу, причетну до скоєння злочину. Ним виявився 39-річний місцевий мешканець.

Возможно, это изображение (автомобиль и на открытом воздухе)

В ході досудового розслідування слідчі встановили, що на початку квітня між чоловіками виник конфлікт, під час якого затриманий пригрозив своєму опоненту, що підпалить його автомобіль. Але потерпілий не звернув увагу на його погрози. 7 квітня близько 2 години ночі правопорушник вирішив виконати свою обіцянку. Взявши з дому пляшку з легкозаймистою речовиною, чоловік прийшов до будинку кривдника, облив заднє колесо автомобіля «ГАЗ 2104», який стояв біля воріт, та підпалив.

Нет описания фото.

Слідчим відділу поліції № 3 Харківського РУП № 1 відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до 10 років позбавлення волі.

8 квітня чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні даного правопорушення та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Поліція Харківської області

You may also like...