На Херсонщині чоловік до смерті забив батька

Вчора вранці біля одного з сіл Білозерського району дільничний офіцер поліції відпрацьовував лісосмугу щодо попередження незаконної вирубки дерев. Раптом на землі він виявив непритомного чоловіка з численними тілесними ушкодженнями. Потерпілого доставили в лікарню з попереднім діагнозом: відкрита черепно-мозкова травма, алкогольне сп’яніння, численні забої. Сьогодні вночі чоловік від отриманих тілесних ушкоджень помер.

Працівники Білозерського відділення поліції встановили особу загиблого. Ним виявився 71-річний житель цього ж села, який вів бродяжницький спосіб життя, але останнім часом проживав з 32-річним сином. Під час бесіди з поліцейськими син нервував і постійно плутався у свідченнях. Також під час огляду подвір’я поліцейські виявили на землі та на мотоциклі сліди крові. Після зібрання поліцією беззаперечних доказів, чоловік зізнався у скоєнні злочину.

Син пояснив, що з батьком давно був у неприязних стосунках. Коли ж чоловік на зимовий час повернувся додому, конфлікт загострився. Того вечора всі були у стані алкогольного сп’яніння і син побив батька, від чого той втратив свідомість. Чоловік злякався і подумав, що батько помер. Щоб уникнути покарання за скоєне, син поклав ледь живого чоловіка на піддон мотоциклу, вивіз у лісосмугу, де і покинув.

Як повідомив начальник Білозерського відділення поліції Олександр Гайдук, наразі призначено проведення низки експертиз. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

You may also like...