На Хмельниччині п’яний рецидивіст пограбував неповнолітню та погрожував поліцейським зброєю

До 10 років ув’язнення може загрожувати 29-річному жителю Городоччини, який пограбував неповнолітню

На Городоччині правоохоронці затримали зловмисника, що пограбував дівчину. Йому вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

На Хмельниччині нетверезий чоловік погра…

Про це інформує СК ГУНП, передає Depo.Хмельницький.

За інформацією поліції, 29-річний житель міста Городок, який раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Востаннє — за нанесення тілесних ушкоджень декілька місяців тому.

4 квітня, близько 20:00 в Городку по вулиці Садовій чоловік зустрів знайому 17-річну дівчину із сусіднього села. Між ними зав’язалась неприязна розмова, в ході якої чоловік декілька разів ударив потерпілу, забрав її смартфон і втік з місця події. Наряд правоохоронців, який оперативно прибув на місце події, опитав потерпілу, встановив особу нападника і його ймовірне місце перебування.

Зловмисник зустрів правоохоронців неприязно — з рушницею в руках, яку намагався на ходу зарядити. На вимогу поліцейського кинути зброю зловмисник не реагував, тож довелось зробити два попереджувальні постріли вгору. Тільки після цього ошелешеного грабіжника вдалось обеззброїти і затримати. За скоєне йому може загрожувати до 10 років ув’язнення. Слідчі дії тривають.

You may also like...