На Хустщині молоду пару судитимуть за збут галюциногенних грибів

Міжгірським відділом Хустської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт щодо 26-річного жителя Донеччини та його співмешканки із Закарпаття за повторними фактами незаконного виготовлення, зберігання та збуту особливо небезпечних психотропних речовин, вчинених за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України).

Під час досудового розслідування встановлено, що пара займалася збутом галюциногенних грибів на території Пилипецької ОТГ. Правоохоронці зафіксували кілька таких фактів, а результати експертизи засвідчили наявність у подрібненому «товарі» особливо небезпечної психотропної речовини – псилоцину.

На Хустщині молоду пару судитимуть за збут галюциногенних грибів

В лютому у помешканні обвинувачених провели санкціонований обшук, виявили та вилучили згортки із психотропами, електронні ваги, пакети для фасування та пристрої для куріння.

Наразі обвинувальний акт скеровано до Міжгірського районного суду.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. // Закарпаття онлайн

You may also like...