На Київщині судитимуть п’ятьох осіб, підозрюваних в розбої та викраденні автомобіля

Броварською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно п’ятьох осіб, підозрюваних у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст.187 та ч.3 ст.289 КК України.

Йдеться про вчинення розбійного нападу з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із погрозою застосування насильства, вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний із проникненням у житло, а також незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене у такий самий спосіб.

Під час розслідування встановлено, що в липні 2017 року вказані особи в с. Рожни, Броварського району проникли до гостьового будинку, де в цей час перебували потерпілі. Демонструючи предмети схожі на автомат та пістолет зв’язали останніх. У подальшому проникли до основного будинку в якому перебувала жінка. З метою заволодіти чужим майном, один із зловмисників наніс їй удар від якого вона впала на підлогу, інші в цей час обшукували кімнати. Загалом злочинці викрали кошти на загальну суму близько 60 тис грн. та незаконно заволоділи автомобілем марки «ТОЙОТО ЛЕНД КРУЗЕР ПРАДО», який знаходився в гаражі.

Зазначимо, що підозрюваним за вчинення вказаних злочинів загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Київської області

 

You may also like...