На Одещині припиненно спробу незаконного транспортування 5,5 тон спирту

Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС в Одеській області під процесуальним керівництвом Прокуратури Одеської області, спільно з працівниками ВВБ ГУ ДФС в Одеській області та УСБУ в Одеській області виявлено факт незаконного транспортування спирту етилового без будь-яких документів щодо його якості та походження.

В рамках розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу України затримано 2 автомобілі поблизу державного кордону України з Республікою Молдова, неподалік пункту пропуску м/п «Платонове» Одеської митниці ДМС, якими здійснювалось ввезення спирту незаконного походження з приховуванням від митного контролю.

На изображении может находиться: напиток и на улице

В ході огляду автомобілів виявлено 8 пластикових ємностей об’ємом 1 м3 кожна (єврокуб), заповнених рідиною прозорого кольору з характерним запахом спирту.

Вжитими заходами з незаконного обігу вилучено понад 5,5 тон рідини прозорого кольору з характерним запахом спирту на суму понад 1,2 млн гривень, два автомобілі та обладнання на загальну суму понад 1,5 млн гривень.

Слідчі дії тривають.

Державна фіскальна служба України

You may also like...