На Прикарпатті п’яний водій збив трьох дітей і втік з місця пригоди

Аварія трапилась вчора, 25 квітня, о 14:19 в селі Підпечари, Тисменицького району. Поліцейські оперативно розшукали нетверезого керманича, який вчинив ДТП.

Місцевий 47 річний мешканець за кермом автомобіля «Шевроле авео»не впорався з керуванням, з’їхав з проїжджої частини дороги в кювет, при цьому зачепивши автівкою трьох дітей, які в той час були на тротуарі.

У Підпечерах п’янючий водій збив трьох дітей і втік з місця пригоди (ФОТО)

Після вчинення аварії водій втік з місця події, а вже за пів години поліцейські розшукали та затримали його, інформує Галка з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

В результаті ДТП двох дітей віком 8 і 5 років доправлено до лікарні.

При спілкуванні з водієм транспортного засобу, поліцейські помітили у нього явні ознаки сп’яніння. Як результат – 2, 88 проміле алкоголю в крові.

Правоохоронці склали на водія -порушника адміністративні матеріали за ст. 130 (керування транспортним засобом в стані сп’яніння) та ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило ДТП) КУпАП.

“Поліцейські Прикарпаття звертаються до водіїв про дотримання Правил дорожнього руху. Пам’ятайте – керування у стані сп’яніння є небезпечним як для самого водія, так і для оточуючих”, – наголошують правоохоронці. // galka.if.ua

You may also like...