На столичній Оболоні у супермаркеті молодик поранив ножем чоловіка

Через конфлікт на касі супермаркету один із відвідувачів вдарив іншого розкладним ножем у живіт. За скоєне зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

На спецлінію 102 столичної поліції надійшло повідомлення про те, що у магазині на проспекті Маршала Рокосовського невідомий поранив ножем відвідувача. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції.

На місці події правоохоронці з’ясували, що між двома відвідувачами, які стояли у черзі до каси, виник конфлікт. Під час сварки один із них дістав розкладний ніж та вдарив опонента у живіт. Свідки інциденту викликали швидку медичну допомогу.

Потерпілого медики невідкладно госпіталізували у лікарню, а правопорушника поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 23-річний мешканець Києва, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців.

Слідчий за процесуального керівництва Оболонської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...