На столичній Оболоні затримали молодика, який пограбував дітей

Чоловік відібрав особисті речі у школярів, які гралися на спортивному майданчику. Поліцейські затримали зловмисника та повідомили йому про підозру.

Днями, до столичної поліції надійшло повідомлення від жінки про те, що невідомий пограбував дітей та втік. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, ювенальні інспектори поліції, екіпаж патрульної поліції та кінологи.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці спільно з патрульними оглянули прилеглу до місця вчинення злочину територію та затримали зловмисника. Ним виявився раніше не судимий киянин, 2004 року народження.

Працівники поліції з’ясували, що фігурант у стані алкогольного сп’яніння чіплявся до дітей, штовхав, нецензурно висловлювався та відібрав у них особисті речі. Правоохоронці затримали порушника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі за процесуального керівництва Оболонської окружної прокуратури міста Києва повідомили затриманому про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...