На Сумщині судитимуть організовану групу з чотирьох серійних квартирних крадіїв

Прокуратурою Сумської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох чоловіків, які в складі організованої групи обкрадали помешкання сумчан (ч. 5 ст. 185 КК України).

За даними слідства, обвинувачені, не бажаючи заробляти на життя законним шляхом, об’єднались у стійку організовану групу та систематично обкрадали будинки та квартири в м. Суми.

Зібрано докази їх причетності до крадіжок ювелірних виробів та готівки з семи помешкань. Затримати крадіїв вдалось 2 квітня 2020 року безпосередньо під час скоєння чергової крадіжки в одній з квартир п’ятиповерхового будинку по вул. Серпневій. У затриманих на місці злочину правоохоронці вилучили рукавички та предмети, пристосовані для відмикання замків. За місцем проживання виявлено викрадені речі.

Всі четверо – місцеві жителі, двом з яких по 28 років, а іншим – 27 та 34 роки. Разом з тим, один із обвинувачених відповідатиме в суді ще й за незаконне зберігання 23 патронів до автомата Калашникова (ч. 1 ст. 263 КК України). Іще одному спільникові інкриміновано нанесення легких тілесних ушкоджень співмешканці (ч. 1 ст. 125 КК України).

Досудове слідство проводилось слідчими Слідчого управління ГУНП в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури, повідомляє прес-служба прокуратури Сумської області. // rama.com.ua

You may also like...