На Вінничині “ворожка” пограбувала дитину

Жертвою грабіжниці став 12-річний хлопчик.

У четвер, 12 серпня, в під’їзді багатоповерхівки на вулиці В. Порика у Хмільнику Вінницької області 23-річна шахрайка пограбувала 12-річного хлопчика просто біля дверей його квартири.

Фото: Нацполіція

Інцидент стався близко 16:30. Зловмисницю затримали сусіди потерпілого хлопчика, які стали свідками злочину.

Як розповіли в поліції області, жінка ходила по квартирах та просила в людей гроші. Коли двері одного з помешкань відчинила дитина, зловмисниця запропонувала йому поворожити за гроші. Хлопчик погодився та виніс 200 гривень.

У цей час додому повернулись сусіди, увагу яких привернула незнайомка та дитина з грішми у руках. Зрозумівши, що її викриють,  зловмисниця вирвала з рук неповнолітнього гроші та кинулась навтьоки. Неподалік під’їзду будинку сусіди її наздогнали.

Як виявилось, 23-річна зловмисниця раніше притягувалась до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Їй оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 186 КК України (грабіж). Слідчі звернулись до суду з клопотанням про обрання їй запобіжного заходу – тримання під вартою. За таке правопорушення жінці загрожує до 4 років ув’язнення. // Діло

You may also like...